top of page

 

Imagine a Metropolis

​Patricia van Ulzen startte in 2016 samen met Ludo van Halem de V.O.F. Imagine a Metropolis.

Patricia van Ulzen is kunst-, architectuur- en cultuurhistoricus. Haar belangstelling is breed en omvat alle culturele verschijnselen van de twintigste en eenentwintigste eeuw, met een bijzondere interesse in stadscultuur. Zij is auteur en redacteur van vele publicaties, altijd gebaseerd op grondig historisch onderzoek. Verder verzorgt zij graag lezingen en publieke interviews.


Op het gebied van tentoonstellingen en de materiële aspecten van beeldende kunst wordt Patricia van Ulzen ondersteund door kunsthistoricus Ludo van Halem.

Imagine a Metropolis geeft ook adviezen op het gebied van uitgeven, tentoonstellingen, fondsenwerving en behoud- en beheerkwesties.

V.O.F. Imagine a Metropolis | Amsterdam
KvK  65578228 | BTW  NL856169833B01


 

Opdrachtgevers oa: Architectuur Instituut Rotterdam (AIR), Genootschap Amstelodamum, Flying Dutchman Foundation, Ministerie van Verkeer en Waterstaat, Museum Boijmans Van Beuningen, Sculpture International Rotterdam

Fondsen en beurzen: Bureau Monumenten en Cultuurhistorie gemeente Rotterdam, Dienst Kunst en Cultuur Rotterdam, G.Ph. Verhagen-Stichting, Jaap Harten Fonds, J.E. Jurriaanse Stichting, Mondriaan Fonds, Prins Bernhard Cultuurfonds (landelijk), Prins Bernhard Cultuurfonds Zuid-Holland, Rotterdam Festivals, Stichting Kunstpublicaties Rotterdam, Stimuleringsfonds voor Architectuur, Stimuleringsfonds Creatieve Industrie, Van Eesteren-Fluck & Van Lohuizen Foundation
      


 

bottom of page